funcars2020 59Klein

Welkom bij Fun Cars, voertuigenverhuur met chauffeur

Fun Cars wint de prijs van het Engagement

Fun Cars wint de prijs van het Engagement

Fun Cars is gelauwerd door het FBAA (Federatie van de Belgische Autobus- en Autocarondernemers) voor zijn initiatief voor het installeren van Automatische Elektrische Defibrillators (AED) in haar touringcars.

Bijna 30 Jaar Fun Cars

Bijna 30 Jaar Fun Cars

Fun Cars bestaat bijna 30 jaar en is nog steeds één van de koplopers in het verhuur van voertuigen met chauffeur. Gedurende al deze jaren hebben wij gemoderniseerd, geïnvesteerd, uitgebreid, maar vooral naar onze klanten geluisterd. Hierbij kunt u als klant enkel voordeel uit halen. Niet alleen bieden wij u de beste service, ook hebben wij onze diensten uitgebouwd zodat u werkelijk allerhande extra services bij uw boeking kan reserveren. Neem gerust contact met ons op en wij verzekeren u dat we net dat stapje verder gaan om u tevreden te stellen; en dat al meer dan 25 jaar.

Fun Cars is een verhuursbedrijf waarbij u en uw wensen inzake vervoer op de eerste plaats komen

Fun Cars is een verhuursbedrijf waarbij u en uw wensen inzake vervoer op de eerste plaats komen

De voertuigen van Fun Cars zijn uiterst functioneel inzetbaar voor zowel bedrijfs- en crewvervoer, dagtochten, pendeldiensten, schoolreizen, uitstappen en landelijke evenementen. Fun Cars werkt voor zeer uiteenlopende doelgroepen van zowel de overheid, mensen uit het bedrijfsleven en particulieren. Iedereen kan bij ons een touringcar of VIP-car huren.

Brussel

Brussel

Fun Cars is bijna 30 jaar een gevestigde waarde in het Brusselse waarbij de waarden kwaliteit, comfort en veiligheid bovenaan ons serviceplan staan. Vanuit onze locaties in Brussel en Dilbeek beschikken wij over de ideale plaatsen om ritten in gans België en de buurlanden te organiseren.

Een voertuig huren: zowel comfortabel en luxueus

Een voertuig huren: zowel comfortabel en luxueus

Fun Cars heeft een jong en uitstekend onderhouden wagenpark ter uwer beschikking. Onze touringcars hebben comfortabele zetels met veel beenruimte. Met een verscheidenheid van faciliteiten aan boord van onze voertuigen komt Fun Cars de moderne en veeleisende reiziger tegemoet. De klassevolle business class touringcars gaan dankzij hun extra brede fauteuils qua comfort en privacy een stap verder. Voor gezelschappen die nog meer luxe wensen, zijn er onze VIP voertuigen, ieder met hun eigen identiteit, indeling en uitstraling. Kortom Fun Cars is een organisatie die uitstappen verzorgt met allure.

Ambassadeurs achter het stuur

Ambassadeurs achter het stuur

U kunt bij ons voertuigen met chauffeur huren. Onze bestuurders zijn echte experts aan boord van onze cars. Ze worden dan ook nauwkeurig geselecteerd, onder andere op vakmanschap, representativiteit en sociale vaardigheden. De chauffeurs spreken meerdere talen en kunnen bogen op jarenlange rijervaring in onze voertuigen. Door interne en externe trainingen op het gebied van veiligheid, rijvaardigheid (o.a. het Nieuwe Rijden) in de touringcars, reisleider- en gastheerschap zorgt Fun Cars voor een gegarandeerd hoog kennis- en serviceniveau van haar chauffeurs.

Milieu Vriendelijk Onderweg (MVO) en Eco-BUS

Milieu Vriendelijk Onderweg (MVO) en Eco-BUS

Fun Cars heeft een zeer gevarieerd modern wagenpark, welk ieder jaar wordt uitgebreid met nieuw rijdend materiaal. Het grootste deel van onze de voertuigen is uitgerust met een Euro5 motor, Euro5+ en Euro6 motor. Hiermee voldoen wij aan alle gestelde milieunormen en loopt met zijn motoren in de touringcars voor op de Europese norm. Met het ECO-BUS project van Fun Cars willen we concreet bijdragen aan de mobiliteitsproblemen in en rond Brussel. Neem alvast eens een kijkje op deze toegewijde website http://www.eco-bus.be.

Veel is mogelijk

Veel is mogelijk

Fun Cars biedt tal van extra services aan. Een hostess serveert u verse koffie en luxe sandwiches voor dat hongerige gevoel wat te bedaren, terwijl een professionele gids u vertelt welke bezienswaardigheden er onderweg te zien zijn. Misschien organiseert u een omvangrijk evenement waarbij onze vervoerscoordinator het logistieke vervoersplan volledig voor u ontwikkelt en uitvoert. Er kan veel meer georganiseerd worden bij Fun Cars dan het enkel van A naar B brengen. Heeft u vragen! Twijfel niet en contacteer de medewerkers van Fun Cars, wij staan klaar voor u. Wij zorgen samen met u voor een flexibele en passende invulling van iedere denkbare vervoerswens. Wilt u een voertuig met chauffeur, al dan niet met extra service huren, dan bent u bij Fun Cars aan het juiste adres. Het voertuig dat het best past bij uw reis en uw reisgezelschap kan je altijd bij Fun Cars huren.

Code 95

Code 95

Niet alleen zijn onze chauffeurs professionele bestuurders, ze bezitten ook het Code 95 attest van de Europese Unie waarbij beroepschauffeurs (voor vracht- en personenvervoer) die in de EU wonen en/of werken, moeten voldoen aan de vakbekwaamheid. Hiermee wil Europa de verkeersveiligheid verhogen. Concreet houdt deze regelgeving in dat iedere professionele vrachtwagenchauffeur en autobuschauffeur naast het gewone rijbewijs ook een attest van vakbekwaamheid moet kunnen voorleggen, aangeduid met Code 95 op het rijbewijs. Dit attest van vakbekwaamheid moet om de vijf jaar vernieuwd worden. Elke vijf jaar moeten de beroepschauffeurs 35 uur nascholing volgen. De nascholing geldt voor alle beroepschauffeurs van de categorieën C, C1, CE, D, D1 en DE. Alle chauffeurs die beroepsmatig met een voertuig voor vracht- of personenvervoer rijden moeten dus elk jaar 1 dag nascholing (van 7 uur) volgen (of 5 nascholingen van telkens 7 uur in een periode van 5 jaar) om in regel te blijven. Fun Cars voldoet met al zijn chauffeurs aan deze regel.

Fun Cars en het milieu

Fun Cars en het milieu

Bussen en touringcars zijn het schoonste en meest koolstofefficiënte vervoermiddel van het moment. Door mensen aan te moedigen zich per bus en touringcar te verplaatsen, kunnen we onze negatieve milieu-impact beduidend inperken. Volgens de Amerikaanse Union of Concerned Scientists is onze ecologische voetafdruk het kleinst wanneer we van alle vervoermiddelen de bus of touringcar kiezen. Gegevens tonen aan dat touringcars per personenkilometer 0,03 kg CO² uitstoten. Dat is de helft van wat treinen uitstoten en aanzienlijk minder dan de uitstoot van auto’s (0,11) en vliegtuigen (0,18).

1 autobus is het equivalent van 30 auto's

1 autobus is het equivalent van 30 auto's

In berekeningen van de FOD Mobiliteit en Vervoer leggen personenwagens zowat 15000 km af per jaar en stoten ze zo'n 2,8 ton CO² uit. Eén bus of autocar is veel efficiënter en kan in verhouding 30 auto's vervangen om tot een gelijkaardige uitstoot te komen. Onze voertuigen voldoen aan nog strengere energienormen dan opgelegd waarbij wij nog meer wagens kunnen vervangen met onze bussen in gelijkaardige testen.
Fun Cars

FUN CARS

"Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het vervoer van individuele personen en groepen.  Met de volgende thema's voorop: KWALITEIT, COMFORT en VEILIGHEID“

Niet enkel wordt ons voertuigenpark volledig van A to Z gekeurd en op en top veilig gehouden, ook onze bestuurders hanteren een nul tolerantie inzake drugs en alcohol.  Uw veiligheid komt bij ons op de eerste plaats.

Of u nu individueel in onze limousine of in groep met onze tourbussen wenst vervoerd te worden, de keuze is aan u, wij zullen ervoor zorgen dat dit immers in de best mogelijke omstandigheden kan gebeuren.


Pascal Van de voorde
 Zaakvoerder FUN CARS
Pascal Van de Voorde

FUN CARS, da's puur genieten

Reizen in alle comfort

Reizen in alle comfort

Stap aan boord van onze voertuigen, steek je voeten af en geniet. Wij brengen je tot aan je bestemming terwijl jij lekker onderuit gezakt geniet van het landschap wat aan je voorbij schuift.
Onderweg met vrienden

Onderweg met vrienden

Aan boord van onze bussen met je vrienden heb je alleen maar plezier, selfies nemen, genieten van het landschap, filmpje meepikken, het kan allemaal.
Beleef het VIP-gevoel!

Beleef het VIP-gevoel!

In onze Audi A8L limousine zal je zeker niets tekort komen, onze chauffeur zal je in stijl en in echte VIP-stijl afzetten op je bestemming zoals nooit tevoren. Een onmiskenbaar design, een zee aan beenruimte, boterzachte automaat en rijkelijk interieur zijn slechts enkele opties waarvan ook jij kan genieten.
Gunstig geprijsd!

Gunstig geprijsd!

Bij ons géén uit de pan swingende prijzen of onverwachte kosten. In grote of kleinere groep reizen is uiterst voordelig voor iedereen de mee gaat. Laat je verrassen door onze super voordelige en scherp geprijsde aanbiedingen.

Widgetkit Popover Widget
Bestuurder

Bestuurder

Geen alcohol
- 0 promille
Geen drugs
- Nultolerantie
Onderhoud

Onderhoud

Veiligheid eerst

Extra controles

Comfort

Comfort

Goede uitrusting

Gezelligheid

 • Bestuurder

  Bestuurder

  Geen alcohol
  - 0 promille
  Geen drugs
  - Nultolerantie
 • Onderhoud

  Onderhoud

  Veiligheid eerst

  Extra controles

 • Comfort

  Comfort

  Goede uitrusting

  Gezelligheid

Demo

geen compromissen

veiligheid komt eerst

 

Bij FUN CARS komt uw veiligheid op de eerste plaats. Niet alleen onze voertuigen waarmee we u vervoeren moeten tip top in orde zijn, ook van onze bestuurders eisen wij een nultolerantie inzake alcohol- en druggebruik.

Extra veiligheidsinspecties door onafhankelijke controle instanties van ons voertuigenpark en onaangekondigde intoxicatiecontroles helpen ons deze garantie te kunnen waarborgen. Bij ons komt u en uw welzijn op de eerste plaats.

Op ons kan u rekenen

Altijd een oplossing

Fun Cars organiseert voor u zakenreizen, transport naar congressen, schooldiensten (via ons eco-bus project), persoonlijke ritten en stedelijke uitstappen naar Brussel, de kust, Amsterdam, Brugge, Gent, enz.

Tevens kunnen we u tal van extra diensten aanbieden zoals; catering aan boord, kranten, hostessen, gidsen en zelfs een vervoerscoördinator die alles voor u regelt van A tot Z.

Contacteer ons voor een oplossing op maat, we helpen u graag verder.